Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

CHAŁUPA

Adres obiektu Tatrzańska 2 B, 34-520 Poronin
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 31

 
 

STENIA /ANETA
Dodano: 2012-08-20
Pobyt od: 2012-08-12 do 2012-08-19
 
 
 

MAMY WSPANIAŁĄ OPINIĘ O MIŁYCH GOSPODARZACH , ORAZ SMACZNYCH I UROZMAICONYCH POSIŁKACH ,I WYSOKIEJ KLASIE POKOI ,NISKICH CENACH , POŁOŻENIE CHAŁUPY Z BARDZO ŁADNYM WIDOKIEM NA GÓRY , POJEDZCIE , PRZEKONAJCIE SIĘ SAMI ,ZADOWOLENIE GWARANTOWANE


 
Kasia
Dodano: 2011-11-10
Pobyt od: 2008-12-29 do 2009-01-05
 

Przez przypadek trafilismy do Chalupy, cudem dostalismy miejsce, po dlugich poszukiwaniach wolnego pokoju, bylo super! Szefowa fajna babeczka, pyszne sniadanka, pokoje czyste, tylko polecic dalej.


 
Sebastian
Dodano: 2011-10-03
Pobyt od: 2011-10-02 do 2011-10-03
 

Super! Fajna Gaździna. Zorganizowała nam nocleg późną nocą za niewielkie pieniądze w naprawdę fajnym lokum. Szczerze wszystkim polecam.


 
Kasia i rodzina Gliwice/Londyn
Dodano: 2011-08-23
Pobyt od: 2011-08-08 do 2011-08-13
 

Chalupa jest super. Wspaniali gospodarze, super jedzenie, spanie i okolica. Blisko do Zakopanego i Bukowiny Tatrzanskiej. Polecamy Chalupe! Dziekujemy jeszcze raz.


 
Szczecin
Dodano: 2010-11-19
Pobyt od: 2010-08-16 do 2010-08-27
 

od kilku lat jeżdźmy do Chalupy. Jest to wspaniałe miejsce na odpoczynek a poza tym gospodarze zawsze doradza co i jak. Na pewno jeszcze nie raz tam zawitamy:)


 
Karolina G.
Dodano: 2010-02-17
 

w ubiegłym roku spędziliśmy prawie tydzień w "Chałupie" i w tym roku na pewno tam wrócimy!!! Super miejsce!!Gorąco wszystkim polecam :))))))


 
zadowoleni
Dodano: 2009-08-12
 

Byliśmy tu pierwszy raz.Bardzo nam się podobało,mili gospodarze,jedzenie pyszne.Dobre miejsce na wypoczynek,blisko przystanek autobusowy i sklep.


 
zadowolona
Dodano: 2008-11-24
 

byliśmy w Chałupie w sierpniu bardzo nam się podobało za rok też tam się wybieramy,obiadki pyszne i dużo,okolica bardzo fajna.


 
Gosia
Dodano: 2008-09-05
 

Do Chałupy zaglądamy już od 7 lat!!!! jest tam naprawdę wspaniale. Za 2 tygodnie będę tam znów :))))). Pani Ania i reszta Rodziny jak zawsze miła, bez problemu można załatwić każdą sprawę (suszenie przemoczonych rzeczy, jak i bardziej przyziemne kłopoty zmęczonego turysty:)). Super miejsce jeśli chodzi o komunikację, przystanek w jedną i drugą stronę (do Zakopanego lub do Bukowiny), busy co kilkanaście minut. A z "mojej" szósteczki widać Giewont :)))


 
Iwona
Dodano: 2008-09-04
 

Zwracam się do pani Niezadowolonej z pobytu w Chałupie byliśmy tam w sierpniu i bardzo miło wspominamy pobyt w wyżej wymienionym obiekcie.Dziś 4 wrzesień i ponownie tam wracamy więc chyba nie jest tak zle jak to pani opisała pozdrawiam


Opinie 11-20 z 31

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie