Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

CHAŁUPA

Adres obiektu Tatrzańska 2 B, 34-520 Poronin
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Gabryś z rodzicami
Dodano: 2017-09-05
Pobyt od: 2017-08-06 do 2017-09-10 IP: xx.47.61.67
 

Super lokalizacja, kilka minut spacerkiem do sklepów i karczmy. Gospodarze sympatyczni i pomocni. Śniadania pyszne i obfite. Trampolina i stół do piłkarzyków dla dzieci (i dorosłych:-)). W 2016 r tak nam sie spodobało, że w 2017 wróciliśmy. Polecamy


 
 

Andrzej Mrozek
Dodano: 2015-07-24
Pobyt od: 2015-07-15 do 2015-07-18
 
 
    

Miło, czysto, przyjemnie i nie drogo. Polecam wszystkim!


 
Kasia
Dodano: 2011-11-10
Pobyt od: 2008-12-29 do 2009-01-05
 

Przez przypadek trafilismy do Chalupy, cudem dostalismy miejsce, po dlugich poszukiwaniach wolnego pokoju, bylo super! Szefowa fajna babeczka, pyszne sniadanka, pokoje czyste, tylko polecic dalej.


 
Agnieszka
Dodano: 2007-04-02
 

Miałam przyjemność gościć w "Chałupie". Cicha spokojna miejscowośc, pokoiki raczej skromne trochę zimne( ale za tą cenę cóż wymagać). W pobliżu znajduje się wspaniała karczma z pusznym jedzoniem i wspaniałym klimatem. Polecam gorąco zwłaszcza tym którym nie przeszkadza sąsiedztwo cmentarza. Ja osobiście jak bym o tak spokojnym sąsiedztwie wiedzała wybrałabym inne miejsce odpoczynku. Miałam lekki dyskonfort ogladając codziennie nagrobki.


 
Grupa z Łowicza
Dodano: 2006-08-28
 

Właśnie wróciliśmy z wypoczynku w CHAŁUPIE i polecamy kazdemu kto chce odpocząć. Warunki mieszkaniowe sa fantastyczne, pokoiki przytulne i sympatyczni gospodarze, miejsce z dala od gwaru wilekiego miasta. Naprawdę warto wybrac CHAŁUPĘ na letni, i nie tylko, wypoczynek:-)


 
Ania i Marcin
Dodano: 2005-08-15
 

Właśnie wróciliśmy z wypoczynku z Poroninie!Spędziliśmy tam 7 dni!Mała mieścina obok Zakopanego, także kto nie lubi ciasnoty i przepychu naprawdę polecamy!Zwłaszcza kwaterę CHAŁUPA, która robi o wiele większe wrażenie niż na zdjęciach w foto galerii!Małe, drewniane i bardzo przytulne pokoiki (polecamy z łazienką) i przyjemni gospodarze a przy tym bardzo mili i uprzejmi!Nie ma kuchni do własnego użytku ale można zamówić śniadanka i obiadki!Choć nie jedliśmy ale widzieliśmy, że wyglądają smakowicie!Można zrobić prawdziwe ognisko co dla nas było nielada atrakcją!Także wspaniałe miejsce noclegowe dla tych którzy lubią wypoczywać miło, z dala od hałasu a nawet mediów (choć w domu w sali kominkowej dostępny jest TV dla spragnionych informacji ze świata). Blisko są sklepy, kościół oraz przystanki PKS i BUS do bazy wypadowej do Zakopanego, Kuźnic, Bukowiny Tatrzańskiej, Łysej Polany, Morskiego Oka!Najlepiej dojechać do Zakopanego i stąd dopiero udać się do Poronina w kierunku Bukowiny!Polecamy!!!Warto!!!


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie