Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

CHAŁUPA

Adres obiektu Tatrzańska 2 B, 34-520 Poronin
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 11 opinii
5.0
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.8
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 20

 
 

Gabryś z rodzicami
Dodano: 2017-09-05
Pobyt od: 2017-08-06 do 2017-09-10 IP: xx.47.61.67
 

Super lokalizacja, kilka minut spacerkiem do sklepów i karczmy. Gospodarze sympatyczni i pomocni. Śniadania pyszne i obfite. Trampolina i stół do piłkarzyków dla dzieci (i dorosłych:-)). W 2016 r tak nam sie spodobało, że w 2017 wróciliśmy. Polecamy


 
 

Jolanta Wilkiel
Dodano: 2016-08-17
Pobyt od: 2016-08-11 do 2016-08-15 IP: xx.20.113.177
 
 
  

Bardzo miła gospodyni,smaczne ,obfite ,domowe posiłki.Lokalizacja rewelacyjna.100%zgodności z ofertą.Polecam to miejsce


 
 

Ewa
Dodano: 2016-08-16
Pobyt od: 2016-08-12 do 2016-08-15 IP: xxx.96.160.133
 
 
   

Dziękujemy za gościnę. Wspaniali gospodarze i przepyszne jedzenie, bardzo miła atmosfera. Pozdrowienia dla Pawełka. Gorąco polecamy.


 
 

Andrzej Mrozek
Dodano: 2015-07-24
Pobyt od: 2015-07-15 do 2015-07-18
 
 
    

Miło, czysto, przyjemnie i nie drogo. Polecam wszystkim!


 
 

Ewa
Dodano: 2014-08-18
Pobyt od: 2014-02-20 do 2014-02-23
 
 
 

Szczerze polecam. Świetna lokalizacja, jedzenie.Jest gdzie zaparkować. Pokoje z łazienkami. Czysto. Miła gospodyni.


 
 

Konrad
Dodano: 2013-08-12
Pobyt od: 2013-08-07 do 2013-08-11
 
 
 

Byliśmy 4 dni i jesteśmy bardzo zadowoleni. Gospodarze bardzo mili, pyszne jedzenie. Polecamy


 
 

Anna-M. Słupczyńska
Dodano: 2013-07-24
Pobyt od: 2013-07-22 do 2013-07-23
 
 
  

Byliśmy tylko jeden dzień - a szkoda. Żałujemy, że czas nie pozwolił na dłuższy pobyt. Miejsce urocze, b. sympatyczni gospodarze, rodzinna atmosfera, pyszne śniadanko ! Polecamy!


 
 

GOŚCIE zachpom
Dodano: 2013-01-25
Pobyt od: 2013-01-14 do 2013-01-24
 
 
   

JESTESMY BARDZO ZADOWOLENI Z POBYTU W CHAŁUPIE BYLISMY 10 NOCY I NIE ŻALUJEMY ANI CHWILI, ŻAL BYŁO TYLKO WRACAĆ DO DOMU BO KLIMAT SUPER, WŁAŚCICELE BARDZO MILI POZDROWENIA WŁASNIE DLA NICH OD GOŚCI Z POLIC KOLO SZCZECINA.NAPEWNO ZAWITAMY NIE JEDEN RAZ JESZCZE U NICH


 
 

STENIA /ANETA
Dodano: 2012-08-20
Pobyt od: 2012-08-12 do 2012-08-19
 
 
 

MAMY WSPANIAŁĄ OPINIĘ O MIŁYCH GOSPODARZACH , ORAZ SMACZNYCH I UROZMAICONYCH POSIŁKACH ,I WYSOKIEJ KLASIE POKOI ,NISKICH CENACH , POŁOŻENIE CHAŁUPY Z BARDZO ŁADNYM WIDOKIEM NA GÓRY , POJEDZCIE , PRZEKONAJCIE SIĘ SAMI ,ZADOWOLENIE GWARANTOWANE


 
Kasia i rodzina Gliwice/Londyn
Dodano: 2011-08-23
Pobyt od: 2011-08-08 do 2011-08-13
 

Chalupa jest super. Wspaniali gospodarze, super jedzenie, spanie i okolica. Blisko do Zakopanego i Bukowiny Tatrzanskiej. Polecamy Chalupe! Dziekujemy jeszcze raz.


Opinie 1-10 z 20

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie